Het coole doelpunt van Alip hielp Zenit een wilskrachtige overwinning te behalen

St. Petersburg "Zenith" won een wilskrachtige overwinning op de Deense "Brøndby" in de Atlantic Cup (Atlantic Cup) in Portugal, volgens bbabo.net correspondent.

De vriendschappelijke ontmoeting eindigde met 2:1 in het voordeel van St. Petersburg.

De Denen waren de eersten die zich onderscheidden met de inzet van Marko Divkovic in de 53e minuut, de Russen reageerden hierop met nauwkeurige schoten van Nuraly Alip en Artem Dziuba in respectievelijk de 77e en 79e minuut. Bovendien scoorde de Kazachse voetballer, die de hele wedstrijd begon en speelde, een meesterlijk doelpunt, dat zie je hier.

Bedenk dat Alip het eerste doelpunt voor de Russen scoorde in een ontmoeting met een andere Deense club "Mitjylland".

Alip gaat op huurbasis voor Zenit spelen.