Russische biatleet Reztsova zesde geworden in sprint op Olympische Spelen

De Noorse biatleet Marte Olsbu-Røiseland won de sprintrace op de Olympische Spelen in Peking.

De atleet legde de afstand van 7,5 km af in 20 minuten en 44,3 seconden. De Zweedse Elvira Oeberg werd tweede, 30,9 seconden terug, terwijl de Italiaanse Dorothea Wierer derde werd (+37,2 seconden). Alle drie de medaillewinnaars maakten geen fouten op de vuurlinies.

Reztsova verloor met twee missers 1 minuut en 5 seconden van de Noor en pakte de zesde plaats.

De Russische biatleet becommentarieerde tien missers in de race voor de Olympische Spelen van 2022 De resultaten van andere Russen: