Zenith op bezoek sloeg Baskonia in de Euroleague

Rusland (bbabo.net), - "Zenith" in de wedstrijd van basketbal Euroleague op de weg versloeg het Spaanse "Baskenland" - 90:82.

Ondanks dat de wedstrijd in Baskenland werd gespeeld, werd Zenit als favoriet beschouwd. Maar het begin van de vergadering werd overgelaten aan de gastheren. Al bij de start wisten ze een doorbraak te maken en het eerste kwartaal te winnen - 24:22.

In de tweede tien minuten wist “Baskonia” de voorsprong te vergroten. Voor een lange pauze bleef "Zenith" op de lange termijn achter - 44:50.

De technische staf van de Russische club werkte in de kleedkamer aan de fouten en de tweede helft van de ontmoeting werd met 14 punten gewonnen. Het eindresultaat is 90:82.

Billy Baron scoorde 24 punten voor Zenit, terwijl Wade Baldwin 16 punten scoorde voor de gastheren.