Inter houdt Napoli uit Serie A

Bakoe, 14 februari

Inter kwam in het kader van de wedstrijd om het kampioenschap van Italië op bezoek bij Napoli. Simone Inzaghi vertrouwde Dimarco een basisplaats in het centrum van de verdediging toe. Bij Napoli merken we het uiterlijk van Koulibaly en Osimhen op.

Zoals gemeld, legden de teams vanaf de eerste minuten van de ontmoeting een vrij hoog tempo van het spel vast, in een poging een voordeel in de score te krijgen. Al snel stond Osimhen op het grasveld in het strafschopgebied van iemand anders na contact met De Vrey. De arbiter ging persoonlijk de replay bekijken en stelde een penalty vast. Ook Lorenzo Insigne realiseerde vol vertrouwen een strafschop! 1:0.

De Napolitanen bleven het doel van de tegenstander aanvallen en hadden opnieuw kunnen scoren - Zielinski schoot van buiten het strafschopgebied na de pass van Insigne, maar Inter redde de paal. Er was echter ook slecht nieuws voor Napoli - Politano raakte geblesseerd en moest daarom worden vervangen.

Inter deed weinig in de aanval en pas tegen het einde van de eerste helft kon de ploeg de wedstrijd voor lange tijd van het doel wegwerken, maar het lukte niet om een ​​gevaarlijk moment in de aanval te creëren. De teams gingen rusten met de stand 1:0.

Aan het begin van de tweede helft van de wedstrijd wist Inter de pariteit te herstellen - Dzeko reageerde op de rebound van de bal in het strafschopgebied van iemand anders en stuurde deze met een trap vanaf de lat het doel in. 1:1. Deze ontwikkeling van de gebeurtenissen schokte de Napolitanen een beetje, maar ze herstelden zich snel.

Daarna hadden de teams beurtelings het spelinitiatief in handen, maar tot echt gevaarlijke momenten kwam het niet. Pas halverwege de tweede helft kwam Elmas bij de tweede paal bij de bal en kon Handanovic met een loos schot niet verslaan.

Daarna gingen de teams wat voorzichtiger te werk. Het leek erop dat de rivalen tevreden waren met een gelijkspel. De technische staf van beide teams voerde verschillende wissels door, maar ze konden de wedstrijd niet nieuw leven inblazen. Het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter betekende een gelijkspel.

Het enige doelpunt op het account van "Partenopeia" was op het account van spits Lorenzo Insigne - de voetballer zette al in de zevende minuut van de confrontatie een penalty om, wat misschien wel het enige heldere gevolg was voor zijn team aan het einde van deze wedstrijd.

Het feit is dat voor een 30-jarige artiest deze productieve slag 116 bleek te zijn carrière in een Napoli-shirt, waardoor hij de legendarische Diego Armando Maradona kon omzeilen in de ranglijst van scorers in de geschiedenis van de club .

In de wedstrijd van de 25e ronde van de Serie A versloeg Milan Sampdoria thuis met 1:0. Het enige doelpunt in de 8e minuut van de wedstrijd werd gescoord door Rafael Leau, de spits van de gastheer, die scoorde uit een pass van doelman Mike Meignan.

Sassuolo ontving Roma.

De teams demonstreerden effectief voetbal door twee goals in elkaars doel te schieten, maar ze slaagden er niet in de sterkste te identificeren.

Het is vermeldenswaard dat in de 78e minuut Sassuolo in de minderheid bleef na de verwijdering van Ferrari, waarna Cristante in blessuretijd voor de tweede helft pariteit op het scorebord teruggaf en een gelijkspel voor Roma redde.

In de eerste wedstrijd versloeg Verona thuis zelfverzekerd Udinese met een score van 4:0. Al in de tweede minuut openden de gastheren de score in de wedstrijd door inspanningen van Fabio Depaoli. In de 31e minuut verdubbelde Antonin Barak het voordeel van zijn team en halverwege de tweede helft scoorde Gianluca Caprari. Het laatste punt in de wedstrijd werd gezet door Adrien Tamese. Na 25 ronden scoorde Verona 36 punten en staat negende in het Serie A-klassement, terwijl Udinese 27 punten en 14e lijn heeft.

In de tweede wedstrijd tekende Genua een wereldwedstrijd met Salernitana. De wedstrijd eindigde met de stand 1:1. "Gryphons" opende in de 32e minuut de score dankzij een doelpunt van Mattia Destro, maar de gasten kwamen helemaal op het einde van de eerste helft terug door de inspanningen van Federico Bonazzoli. Na 25 wedstrijden heeft Genoa 15 punten en Salernitana heeft 12 punten en staat op de laatste plaats na 24 ontmoetingen.

In een ander duel deelde Empoli punten met Cagliari (1:1). De score werd geopend in de 38e minuut van de wedstrijd en Andrea Pinamonti werd de maker van het doelpunt, terwijl de gasten terugkaatsten met de inspanningen van Leonardo Pavoletti. Empoli heeft na 25 wedstrijden 33 punten en staat 10e in het klassement, terwijl Cagliari 20 punten en een 18e plaats heeft.