Barcelona redde zich in de 96e minuut van de nederlaag in de Catalaanse derby

Barcelona speelde gelijk met Espanyol in de wedstrijd van de 24e ronde van het kampioenschap van Spanje op voetbal, meldt bbabo.net.

De bijeenkomst werd gehouden in het stadion "Cornella El Prat" en eindigde met de score 2:2.

De gastheren reageerden in de tweede minuut op het doelpunt van Pedri met nauwkeurige schoten van Sergi Darder en Raul de Tomas in respectievelijk de 40e en 64e minuut. De Blue Garnets ontsnapten in de zesde blessuretijd aan de nederlaag dankzij een doelpunt van Luc de Jong.

Tegelijkertijd werden Nico Melamed en Manu Morlanes aan het einde van de wedstrijd in Espanyol van het veld gestuurd, waarbij de laatste al een rode kaart kreeg van het veld. Gerard Piqué verdiende het van Barça.

Na deze wedstrijd staat Barcelona vierde in het klassement met 39 punten, terwijl Espanyol 13e is met 28 punten.