Danilo redt Juventus van nederlaag bij Atalanta

Bergamo, - Door het doelpunt van Danilo aan het einde van de wedstrijd voorkwam Juventus een nederlaag tegen Atalanta, in het vervolg van de Serie A in het Gewiss Stadium, zondag (13/2/2022) of begin maandag WIB.

Atalanta kwam op voorsprong door een spectaculair schot van Ruslan Malinovsky in de 76e minuut, maar een kopbal van Danilo in blessuretijd van de tweede helft redde Juventus van de nederlaag. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Dit resultaat houdt Juventus op de vierde plaats in het klassement met 46 punten, terwijl Atalanta vijfde staat met 44 punten.

Het is nog maar drie minuten geleden dat Juventus hun eerste kans kreeg van Dusan Vlahovic. Het schot van de Servische spits ging in de hoek, maar Marco Sportiello wist het goed tegen te houden.

Juventus controleerde de wedstrijd in de eerste helft. In de 14e minuut creëerde Paulo Dybala een kans na samenwerking met Weston McKennie. Helaas hebben zijn inspanningen nog steeds niet tot een doelpunt geleid.