Sport Nieuws

Real Madrid gelijkspeelt tegen Villarreal zonder doelpunt Gilas Al Hilal, Al Ahly wint derde plaats in Club World Cup League 1: Bali United verslaat Bhayangkara FC met 3-0

Villarreal, - Real Madrid moest genoegen nemen met een punt van Villarreal na het spelen zonder doelpunt in de 24e week van de Spaanse competitie in La Ceramica Stadium, zaterdag (13/2/2022). Deze extra één punt, hoewel niet geschud de positie van Madrid aan de top van het klassement, maar nu zijn ze slechts vier punten verwijderd van hun naaste concurrent Sevilla.

Madrid echt gefrustreerd in deze wedstrijd. Aanval getoond sinds de eerste minuten, Madrid moeilijkheid om de gastheer verdediging te ontmantelen.

Meerdere malen lopen de inspanningen van Vinicius Jr. altijd vast. Zelfs Gareth Bale die in de 42e minuut een kans had, moest hard slikken nadat zijn schot vanuit het midden van het strafschopgebied na het ontvangen van Casemiro's steekpass nog kon worden beveiligd door doelman Geronimo Rulli.

Ondertussen is Villarreal niet zonder kansen. Ze waren in staat een serieuze bedreiging te vormen voor de Madrid-defensie, waaronder een schot met links van Alberto Moreno van buiten het strafschopgebied, dat in de 38e minuut nog werd gered door Thibaut Courtois.

In de tweede helft vielen beide teams om beurten weer aan. Bale vond het moeilijk om opnieuw te scoren nadat zijn schot vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de 56e minuut nog door de doelman kon worden beveiligd.Ook de harde trap van Toni Kroos in de 70e minuut werd opnieuw gedwarsboomd door doelman Rulli.

In de 85e minuut was het de beurt aan Villarreal om een ​​kans te krijgen toen de harde trap van Giovani Lo Celso nog veilig kon worden gesteld door de doelman. Tot het lange fluitsignaal klonk werden er geen goals gemaakt.