Aji geeft toe dat Persebaya moeilijker wordt om te concurreren op het circuit van kampioenen

Surabaya, - Coach Aji Santoso geeft toe dat het voor Persebaya Surabaya moeilijker wordt om deel te nemen aan het Liga 1-kampioenschap voor het seizoen 2021/2022, nadat hij in de laatste vijf wedstrijden niet het maximale aantal punten had behaald.

"Een gelijkspel tegen Persija maakt het zeker moeilijk voor ons om op de winnende baan te staan", zei Persebaya-coach Aji Santoso na de wedstrijd tegen het "Kemayoran Tiger"-team, maandag (14/2/2022) nacht.

In de 25e week van de wedstrijd speelden beide teams met 3-3 even sterk. Taisei Marukawa scoorde drie Persebaya-doelen in de 15e minuut, Ricky Kambuaya in de 48e minuut en Samsul Arif in de 83e minuut. Ondertussen scoorde Marco Simic de doelpunten van Persija in de 2e minuut en twee doelpunten via Makan Konate in de 86e en 90+5 minuten.

Merk op dat Persebaya in de voorgaande vier wedstrijden slechts één keer won van PSS Sleman met een score van 1-0, daarna gelijk speelde tegen PSIS Semarang met 0-0, Persipura Jayapura met 0-2 versloeg en de punten deelde tegen Persela met 2-2.

In het tijdelijke klassement staat "Bajol Ijo" nog steeds in de top vijf en slechts vier punten verwijderd van het topklassement Arema FC. Het verschil van één wedstrijd meer maakt Persebaya echter klaar om ver achter te blijven als de rivaliserende teams beide volledige punten behalen.