Sport Nieuws

Freestyleskiër Guskova brengt Wit-Rusland tweede medaille op Olympische Spelen in Peking

Rusland (bbabo.net), - De Wit-Russische freestyler Anna Guskova won de tweede plaats in de acrobatiekcompetitie op de Olympische Spelen van Peking.

De overwinning in dit soort programma's werd gevierd door de Chinese atleet Xu Mengtao. In haar beste poging wist ze 108,61 punten te scoren.

De Pyeongchang Olympisch kampioen Guskova van 2018 verloor nogal wat van de winnaar. Het resultaat van Guskova is 107,95 punten.

Brons ging naar de Amerikaanse vertegenwoordiger Megan Nick met 93,76.

De Russische Yesenia Pantyukhova slaagde er niet in de beslissende poging te bereiken, met het negende resultaat in de eerste finale.

Eerder won biatleet Anton Smolsky een zilveren medaille in de individuele wedstrijd. Deze medaille was de eerste voor het Wit-Russische team op deze Spelen.