Kairat verloor ruim van Kiev Dynamo

Almaty "Kairat" werd verslagen in een vriendschappelijke wedstrijd met Kiev "Dynamo", meldt bbabo.net-correspondent.

De wedstrijd eindigde met 0:4. In de eerste helft scoorde Damir Kasabulat een eigen doelpunt, terwijl Alexander Sirota, Viktor Tsygankov en Vladislav Kulach in de tweede helft scoorden.

"Kairat" begon de vergadering in de volgende samenstelling: Ustimenko (doelman), Astanov, Buranchiev, Banyak, Kasabulat, Guralski, Krachkovsky, Seidakhmet, Alykulov, Usenov en Shvyrev.

In een parallelle wedstrijd verloor "Aktobe" van de Russische "Tom". Het winnende doelpunt viel in de tweede helft.

Aktobe startopstelling: Pokatilov (doelman), Kybyray, Rafael, Sheena, Adukor, Zhulpa, Kenesov, Logvinenko, Malyarov, Temirkhan en Shomko.

Eerder werden de deelnemers bekend van de Super Cup van Kazachstan, waarin "Kairat" en "Tobol" zullen spelen. Er is informatie over de start van wedstrijden in KPL-2022.