Tsjechisch nationaal ijshockeyteam heeft de kwartfinales van de Olympische Spelen niet bereikt

Rusland (bbabo.net), - In de strijd om de kwartfinales van de Olympische Spelen ontmoetten teams elkaar in de groepsfase en speelden ze samen met het Russische team - Tsjechië en Zwitserland.

Halverwege de eerste periode kwamen Tsjechische hockeyers op voorsprong dankzij Lukas Kloka. Maar aan het einde van de 15e minuut, na een trefzeker schot van Andres Ambül, maakte de Zwitser de stand gelijk. En na 13 seconden namen ze de leiding volledig. Killian Motte zag zijn kans schoon.

Halverwege de derde pauze zette Denis Malgin, die voor het Zwitserse nationale team speelt, de meerderheid om - 3:1.

De hele derde periode waren de Tsjechen in het voordeel. Maar scoren lukte niet. Maar de aanval van de Zwitser eindigde in de 55e minuut in een doelpunt. Voorname Rafael Diaz. In de rest van de tijd verkleinde Roman Chervenka de achterstand een beetje, maar het was niet meer mogelijk om de wedstrijd te redden - 2:4.

Zwitserland treft Finland in de kwartfinales. Voor de Tsjechen zit het toernooi erop.