Sport Nieuws

Zenith verloor van Betis de eerste helft van de play-offwedstrijd van de Europa League

Petersburg "Zenith" verliest van de Spaanse "Betis" met een score van 2:3 in de eerste helft van de eerste wedstrijd van de 1/16 finales van de Europa League. De bijeenkomst vindt plaats in St. Petersburg.

Tegen de 18e minuut verloor Zenit 0:2, Guido Rodriguez (8e minuut) en Willian Jose (18e) scoorden. Maar de Russische club wist de stand gelijk te trekken door in drie minuten twee doelpunten te maken - die zijn voor rekening van Artem Dzyuba (25) en Malcolm (28). Desalniettemin vertrok Zenit voor de rust en verloor in de score. Het doelpunt werd gescoord door Andres Guardado (41).

Zenit en Betis maken vier doelpunten in 28 minuten in de Europa League-wedstrijd Voetbal De terugwedstrijd vindt plaats op 24 februari in Sevilla.

Zenit startte dit seizoen in de Europese competitie in de groepsfase van de Champions League tegen Chelsea, Juventus en het Zweedse Malmö. In de 1/8 finale van dit toernooi kwalificeerde het Russische team zich niet, maar behaalde de derde plaats in de groep en ging door naar de Europa League.