De Russen gaan de derde periode van de wedstrijd met de Zweden in met een voorsprong in de score

Hockeyspelers van het Russische nationale team leiden de score voor de derde periode van de wedstrijd tegen het Zweedse team in de halve finale van de Olympische Spelen in Peking.

De ontmoeting vindt vrijdag plaats in Peking, de stand na 40 minuten van de wedstrijd is 1:0 in het voordeel van het Russische team. Anton Slepyshev scoorde het enige doelpunt in de 21e minuut.

In de hockeywedstrijd Rusland - Zweden overuren. Het belangrijkste op de Olympische Spelen Olympische Spelen 2022 De winnaar van de confrontatie tussen Russen en Zweden gaat door naar de finale van de Olympische Spelen, waar hij met het Finse team om gouden medailles zal spelen. De verliezer treft elkaar in de wedstrijd om bronzen medailles met het team van Slowakije.

De finale van het Olympisch hockeytoernooi vindt plaats op 20 februari en de ontmoeting om de derde plaats op 19 februari.

Het Russische nationale team is de regerend kampioen van de Olympische Spelen in hockey, het Russische team won gouden medailles op de Olympische Spelen van 2018 in Pyeongchang, Zuid-Korea.