Sport Nieuws

Serie A, belangrijke intermediaire club die Milaan in evenwicht kan brengen

Milaan, - Club AC Milan kon slechts met 2-2 gelijkspelen bij een bezoek aan het hoofdkwartier van Salernitana in de wedstrijdweek 25 van de Italiaanse League Serie A in het Stadio Arechi, zondag (20/2/2022) vroege ochtend WIB.

Federico Bonazzoli en Milan Djuric maakten twee Salernitana-goals. Ondertussen kregen de Rossoneri doelpunten via Junior Messias en Ante Rebic,

Door dit resultaat staat Milan nog steeds bovenaan het klassement met 56 punten, slechts twee punten voorsprong op Inter Milan op de tweede plaats, terwijl Salernitana onderaan staat met 14 punten uit 24 wedstrijden, volgens de officiële Serie A-website.

Milan begon goed aan de eerste helft. Via Junior Messias konden de Rossoneri in de vijfde minuut snel op voorsprong komen.

Messias krijgt feedback van Theo Hernandez en vuurt een schot met links af in de rechterbenedenhoek. De bal kwam niet meer bij doelman Luigi Sepe en de stand werd 1-0.

Het voordeel van Milaan duurde slechts tot de 29e minuut. Salernitana maakte de gelijkmaker via het doelpunt van Federico Bonazzoli. Hij verscheurde de Milan-doelman die werd begeleid door Mike Maignan met een omhaal nadat hij een kopbal van Milan Djuric verwelkomde. De stand is 1-1.

De twee teams bleven elkaar aanvallen. Er werden echter geen extra goals gemaakt tot het einde van de eerste helft.

Bij het ingaan van de tweede helft probeerden de Milan-spelers de intensiteit van hun aanvallen op te voeren. Ze hadden gedreigd via Rafael Leao, Sandro Tonali naar Olivier Giroud.