Sport Nieuws

Barys versloeg Spartak voor de start van de KHL-play-offs

De Kazachse club "Barys" versloeg Moskou "Spartak" in een vriendschappelijke wedstrijd voor de start van de Gagarin Cup, meldt bbabo.net-correspondent.

Vervolg 1. Hoe "Barys" "Spartak" verpletterde. Doelvideo In de 14e minuut van de ontmoeting versloeg de hoofdstadclub tegenstanders van de Western Conference met een score van 4:1. Dubbel scoorde Egor Petukhov (5e en 8e minuut). Curtis Volk (10e) en Jakob Berglund (14e) hadden elk een ander doel.

Kirill Savitsky (25e) en Alikhan Asetov (32e) scoorden in de tweede periode en een ander doelpunt van Volk (50e) scoorde in de derde periode. Wat de Russen betreft, scoorden Emil Pettersson (12e) en Dmitry Vishnevsky (32e) doelpunten. De eindscore is 7:2.

Laten we daaraan toevoegen dat in de loop van het reguliere seizoen "Barys" tweemaal "Spartak" ontmoette en beide keren verloor (1:4 en 2:5).

Bedenk dat de rivaal van Kazachstan eerder werd bepaald aan het begin van de Gagarin Cup, en de play-offs zullen beginnen. Naast de confrontatie met Spartak speelt de hoofdstadclub nog twee controleduels in Moskou.

Er was een wedstrijdschema "Barys" in de eerste ronde van de play-offs van de KHL