De kampioen uit Oezbekistan schrikte de tegenstander en kan opnieuw de Kazachstaanse ontmoeten

Olympisch kampioen Khasanboy Dusmatov uit Oezbekistan heeft de tweede ronde bereikt op het internationale toernooi van de Strandzha Cup, dat plaatsvindt in Sofia (Bulgarije), meldt bbabo.net-correspondent.

In het eerste gevecht van het kleine wereldkampioenschap zou Dusmatov de Italiaanse kampioen Tomaso Schiaccio ontmoeten, maar de 21-jarige concurrent weigerde te vechten. Daarna kwam Hasanboy.

De 28-jarige lichtgewicht won alle vier de profwedstrijden en in 2021 nam hij deel aan de Wereldkampioenschappen in Servië. In het openingsgevecht van het toernooi verloor Dusmatov van Saken Bibosynov uit Kazachstan, die later wereldkampioen werd.

Laten we daaraan toevoegen dat in de halve finale, als beide boksers de volgende gevechten winnen, Dusmatov een andere Kazachstan zal ontmoeten - Timur Kabdeshov.

Gevechten met Oezbekistan en Rusland, of die Kazachstan als rivalen kreeg op het kleine wereldkampioenschap boksen