Metallurg met een nederlaag begonnen in de play-offs van de KHL

Rusland (bbabo.net), - De play-offs zijn begonnen in de continentale hockeycompetitie. In de eerste wedstrijden van de 1/8 finale verloor Magnitogorsk "Metallurg" op zijn ijs van Kazachstan "Barys" - 2:3, en Chelyabinsk "Tractor" thuis pakte een sterke overwinning van Nizhnekamsk "Neftekhimik" - 4: 3.

In een paar "Metallurg" - "Barys" wereldkampioen en Olympisch medaillewinnaar Andrei Nikolishin gaf in een interview categorisch het voordeel aan "Magnitka". En daar was een reden voor. "Metallurg" in de zaak won zelfs een uitgeklede "reguliere seizoen" in het Oosten, en "Barys" kwam in de play-offs, grotendeels dankzij het vroege einde van een soepel kampioenschap.

Maar de Kazachen hadden hun eigen lay-outs. De eerste periode bleek doelpuntloos, maar aan het begin van de tweede bracht Tomas Jurcho de gasten op voorsprong. Het debuut van de tweede 20 minuten en opnieuw de puck "Barys" Jakob Lilja scoorde.

De favoriet probeerde terug te keren in de wedstrijd. In de 48e minuut profiteerde Linus Videll van een fout van een tegenstander en won hij één doelpunt terug. Toegegeven, bijna onmiddellijk scoorde Yurcho een dubbele - 3:1. De eigenaren van het ijs reageerden hier alleen op met een doelpunt van Nikolai Goldobin.

Het is merkwaardig dat "Magnitogorsk" vier keer in de play-offs met "Barys" en slechts één keer, in 2020, Kazachstan verder ging.

Bij een ander koppel in het Oosten was de sensatie ook dichtbij. "Tractor", die door velen wordt beschouwd als bijna de schaduwfavoriet van de Eastern Conference,

Tijdens de wedstrijd verloor hij drie keer van Neftekhimik. Maar in de play-offs is karakter erg belangrijk. En de mensen van Tsjeljabinsk lijken het te hebben. Iets meer dan twee minuten voor het einde van de reguliere speeltijd bracht Nikita Tertyshny de overwinning naar Traktor.

We voegen eraan toe dat we gisteren in een andere wedstrijd in het Westen CSKA en Yaroslavl Lokomotiv ontmoetten. De uitslag van de bijeenkomst werd bekend na ondertekening van dit nummer voor publicatie.