Doelpunt Giroud bezorgt AC Milan zege op Napoli in Serie A-wedstrijd

Bakoe, 7 maart

Milan versloeg Napoli op de weg in de wedstrijd van de 28e ronde van het Italiaanse voetbalkampioenschap.

Zoals gemeld eindigde de ontmoeting in Napels met de score 1:0. Olivier Giroud scoorde een doelpunt in de 49e minuut.

Milan kwam met 60 punten als beste uit de bus in het klassement van de Serie A. Napoli (57) staat op de derde plaats.

Juventus versloeg Spezia in de wedstrijd van de 28e ronde van het Italiaanse voetbalkampioenschap.

De ontmoeting in Turijn eindigde met de score 1:0. Alvaro Morata scoorde de bal in de 21e minuut.

Juventus staat vierde in de Serie A met 53 punten, Spezia staat 16e met 26 punten.

"Fiorentina" speelde thuis gelijk met "Verona" in de 28e ronde van het Italiaanse kampioenschap voetbal.

De meeting eindigde met de score 1:1. De gasten beantwoordden het doelpunt van Krzysztof Piatek (10e minuut) met de bal van Gianluca Caprari vanaf de penaltystip (20).

Roma versloeg Atalanta in de wedstrijd van de 28e ronde van het Italiaanse voetbalkampioenschap.

De ontmoeting in Rome eindigde met de score 1:0. De overwinning werd naar de Romeinen gebracht door het doelpunt van Tammy Abraham (32e minuut). Atalanta's Russische middenvelder Alexei Miranchuk speelde de hele wedstrijd. In blessuretijd voor de wedstrijd werd Martin de Roon van het veld gestuurd als onderdeel van de Bergamasks.

Atalanta staat vijfde in het Serie A-klassement met 47 punten uit 27 wedstrijden, terwijl Roma ook 47 punten heeft uit 28 wedstrijden en lager staat.

In een andere wedstrijd van de dag versloeg "Udinese" thuis "Sampdoria" - 2:1.