Sport Nieuws

Barys verloor van Metallurg en was één stap verwijderd van degradatie uit de Gagarin Cup

HC "Barys" leed een thuisnederlaag van Magnitogorsk "Metallurg" in de Gagarin Cup-wedstrijd, meldt bbabo.net-correspondent.

Vandaag, 7 maart, speelden de teams in Nur-Sultan de vierde wedstrijd van de reeks als onderdeel van de eerste ronde van de KHL-play-offs. Gasten wonnen met een score van 5:2.

Denis Zernov zette Magnitogorsk op voorsprong in de zesde minuut en scoorde een brace in de 12e. Op de 16e verkleinde Linden Way het gat.

Met een score van 1:2 gingen de teams naar de eerste pauze. Maar zodra ze terugkwamen op het ijs scoorde Zernov een hattrick. En letterlijk daar dwong Grigory Dronov de gastheren voor de vierde keer toe te geven.

In de 36e minuut bleef Linus Videll zijn voormalige ploeg verslaan. Op de 38e speelde Jakob Berglund nog een doelpunt voor Barys, maar geen van de teams scoorde opnieuw.

De score in de reeks tot vier overwinningen was 3:1 in het voordeel van Metallurg. "Barys" was één stap verwijderd van degradatie uit de play-offs. De teams spelen op 9 maart hun volgende wedstrijd in Magnitogorsk.