Bayern klopt RB Salzburg met 7-1 en Liverpool klopt Inter uit Champions League

Bayern München versloeg het Oostenrijkse Red Bull Salzburg in de tweede etappe van de 1/8 finale van de Champions League, meldt bbabo.net.

De ontmoeting van de teams werd gehouden in het Arena München-stadion in München en eindigde met een score van 7:1 in het voordeel van de gastheren.

Als onderdeel van de winnaars werd een hattrick gescoord door Robert Lewandowski (11e en 21e minuut vanaf de penaltystip, 23e), een double gescoord door Thomas Muller (54e en 83e), Serge Gnabry (31-i) en Leroy Sane (86e). De "Salzburg" onderscheidde Maurits Kiergaard (70e).

De eerste game eindigde in een gelijkspel - 1:1. Zo won Bayern op aggregaat en ging door naar de kwartfinales van de Champions League.

In een parallelle wedstrijd in het Anfield-stadion ontving het plaatselijke Liverpool Inter Milan. In de 62e minuut zette Lautaro Martinez de gasten op voorsprong, maar een minuut later bleef Inter in de minderheid na de verwijdering van Alexis Sanchez.

In de eerste wedstrijd was de stand 2-0 in het voordeel van Liverpool, dat doorging naar de kwartfinales.