De Bayern-aanvaller scoorde een hattrick in 11 minuten en bereikte de top 3 van de Champions League

Bayern-spits Robert Lewandowski scoorde een van de snelste hattricks in de geschiedenis van de Champions League, scoorde drie goals in de tweede etappe van de 1/8 finale met Red Bull Salzburg, meldt de Championship met verwijzing naar de telegramzender Squawka Football.

Tussen het eerste en het derde doelpunt had de Poolse spits 11 minuten nodig om een ​​hattrick te scoren. Qua tijd verloor hij alleen van Mike Newell (9 minuten met Rosenborg) en Bafetimbi Gomis (8 minuten met Dinamo Zagreb).

In de tweede etappe van de 1/8 Champions League versloeg Bayern Red Bull Salzburg met een score van 7:1 (in de eerste wedstrijd - 1:1) en ging door naar de kwartfinales van het toernooi. Lewandowski scoorde drie doelpunten in de 23e minuut, ook met een assist.

Bayern klopt RB Salzburg met 7-1 en Liverpool klopt Inter uit Champions League