Sport Nieuws

Liga 1: PSS vs Persita eindigt in een doelpuntloos gelijkspel Tuchel: Chelsea wordt niet vernietigd omdat...

Denpasar, - De League 1-wedstrijd tussen PSS Sleman en Persita Tangerang eindigde in een doelpuntloos gelijkspel in het I Gusti Ngurah Rai Stadium, Denpasar, Bali, vrijdag (11/3/2022).

In die wedstrijd was Persita Tangerang iets beter dan PSS Sleman in balbezit en schoten op doel, maar totdat de wedstrijd voorbij was, waren er geen goals van beide teams.

De toevoeging van één punt weerhoudt de twee teams ervan hun plaats in het klassement van Liga 1 te verdwijnen. Persita blijft op de 10e plaats met 37 punten uit 30 wedstrijden. Terwijl PSS nog steeds de 14e positie bezet met 33 punten.

In de eerste helft nam Persita het initiatief om als eerste aan te vallen en aanvaller Ahmad Nur Hardianto dreigde het PSS-doel in de 5e minuut toen zijn schot net over de lat stuiterde.

Persita bedreigde opnieuw het PSS-doel, dit keer met een kopbal van Agung Prasetyo, die nog steeds zijwaarts stond na een hoekschop van Harrison Cardoso.

PSS werd dreigend in de 31e minuut toen een corner van Dave Mustaine werd opgevangen met een kopbal van Wander Luiz die helaas zijdelings aan de rechterkant van het Persita-doel stond.

In de 37e minuut kreeg PSS een gouden kans toen een vrije trap van Eeng Supriyadi werd opgevangen met een kopbal van Riki Dwi die nog gepareerd kon worden door Persita-doelman Rendy Oscario.

In de resterende tijd van de eerste helft probeerden beide teams eerst het voordeel te stelen maar daar kwam niets van terecht, zodat de stand 0-0 stand hield tot aan de rust.