Junioren uit Kazachstan verpletterende nederlaag in selectie voor Euro Futsal

Het junior zaalvoetbalteam van Kazachstan (onder 19) speelde de tweede wedstrijd in de hoofdronde van het EK, meldt bbabo.net-correspondent.

In de wedstrijd met leeftijdsgenoten uit Finland verloor het team van Kazachstan met een score van 1:7.

In de eerste helft maakten de gastheren zes onbeantwoorde goals tegen de Kazachen. Eetu Kaikolla (8e en 18e minuut), Topias Kaivola (10), Eeli Niemela (18) en Roni Pekki (20) onderscheidden zich bij de Finnen. Aktilek Bauyrzhanuly scoorde in de 10e minuut nog een doelpunt in eigen net.

In de tweede helft trok Lev Kim één doelpunt terug en scoorde in de 29e minuut. Aaro Pappanen maakte in de 39e minuut het zevende doelpunt tegen de Kazachen. Aan het einde van de wedstrijd kreeg de Kazachstaanse nationale teamspeler Vadim Buldin een tweede gele kaart en liet zijn team in de minderheid.

Bedenk dat het nationale team van Kazachstan in de eerste wedstrijd bijna een comeback maakte en verloor van Polen met een score van 2:3.

Laten we daaraan toevoegen dat in de vierde groep, naast Kazachstan, Finland en Polen, Bosnië en Herzegovina optreedt. Alleen de winnaar van het kwartet gaat verder.

Op 18 maart spelen de Kazachen met de Bosniërs.