Bbabo NET

Správy

DPR bude uprednostňovať diskusiu o programe volieb na rok 2024 Väčšina občanov Hodnota Voľby na rok 2024 sa budú stále konať Vyhlásenie Buddy Ericka v 10 provinciách

Jakarta, - Predseda II. komisie Snemovne reprezentantov Ahmad Doli Kurnia uviedol, že jeho strana bude uprednostňovať vypočutia alebo konzultačné stretnutia s organizátormi volieb a vládou v súvislosti s harmonogramom volieb na rok 2024. Ahmad Doli uviedol, že jeho strana naplánuje PRV s KPU, Bawaslu, DKPP a vláda ohľadom harmonogramu volieb v prvom týždni procesu.

"Naplánujeme to na prvé týždne skúšobného obdobia," povedal Ahmad Doli v nedeľu (1.9.2022).

Doli uznal, že harmonogram a fázy všeobecných volieb v roku 2024 sú dôležité. Z tohto dôvodu bude Komisia II uprednostňovať túto záležitosť.

„Áno, na zajtrajšom zasadnutí uprednostníme program diskusie a určenie harmonogramu a etáp volieb,“ povedal.

Ahmad Doli ďalej zhodnotil, že KPÚ má ešte dostatok času na navrhnutie a zostavenie etáp všeobecných volieb 2024. Podľa neho budú všeobecné voľby 2024 pokračovať v súlade s platnými predpismi.

"Ešte je dosť času," povedal.