Nyheter

Ronaldo bryter sex matcher huvudlös rad i England mot Brighton

Manchester United slog Brighton med 2-0 i Premier League-matchen. Mötet ägde rum på Old Trafford-stadion i Manchester, rapporterar bbabo.net med hänvisning till TASS.

Cristiano Ronaldo (51 minuter) och Bruno Fernandes (90+7) gjorde mål för Manchester United. Vid den 54:e minuten av mötet togs bort av försvararen av "Brighton" Lewis Dunk.

Ronaldo avbröt sin sex matcher långa huvudlösa serie, som varade från den 30 december 2021, sedan gjorde portugiserna mål i den engelska mästerskapsmatchen mot Burnley (3:1). Det här var Ronaldos värsta mållösa rad sedan 2009, då anfallaren inte hade gjort mål på sju matcher i rad.

Ralph Rangnicks herrar har vunnit sitt tredje möte på sina sex senaste Premier League-matcher och ligger på fjärde plats i ligatabellen med 43 poäng på 25 matcher.Brighton ligger nionde i ligatabellen med 33 poäng på 24 möten.

Manchester Uniteds nästa match kommer att vara mot Leeds den 20 februari. "Brighton" dagen innan kommer huset att mötas med "Burnley".