Samhälle Nyheter

Thailand dunkade Singapore på AFF U23 Championship

Thailands under-23-landslag i fotboll slog Singapore med 3-1 på onsdagen i gruppspelet i AFF U23 Championship 2022 på Prince Stadium i Kambodja. Singapore gjorde första mål med hjälp av Ilhan Fandi i den 16:e minuten. Teerasak Poeiphimai gav dock Thailand kvitteringen i den 43:e minuten.

Thailand tog ledningen i andra halvlek med ett mål av Niphitphon Wongpanya i den 56:e minuten och Teerasak satte landet på vägen mot klar seger när han gjorde sitt andra mål i den 62:a minuten.

Med denna vinst har Thailand fått tre poäng för att bli ledare i grupp C.

Det thailändska laget måste spela ytterligare en match i gruppspelet – den här gången mot Vietnam.

Se matchen på tisdag klockan 19 på True4U eller TrueSports2-kanalen.

Relaterade nyheter

Coach Choi beviljade thailändsk nationalitet efter att ha lett kungariket till taekwondo-härlighet

WADA häver det globala sportförbudet för Thailand

Thailand förlorar med 7-0 i smäll mot förhoppningarna om att kvalificera sig till FIFA Women's World Cup