Sport Nyheter

Lämnad efter med 2 mål, vänder Atletico för att vinna

Madrid, - Atletico Madrid gjorde en extraordinär comeback när de tog emot Valencia i den spanska ligans match vecka 22 på Wanda Metropolitano Stadium i söndags (23/1/2022) tidigt på morgonen WIB efter att ha varit under två mål men vunnit med 3-2 under.

Enligt LaLigas hemsida gjorde Matheus Cunha, Angel Correa och Mario Hermoso tre mål för Atletico, medan Valencia gjorde två mål genom Yunus Musah och Hugo Duro.

Vinsten lämnar Diego Simeones lag på fjärde plats med 36 poäng, 13 poäng efter Real Madrid i toppen av tabellen. Medan Valencia hamnade på nionde plats med 29 poäng.

Atleticos första chans kom i den nionde minuten genom Luis Suarez förstagångsskott, men Valencias målvakt Jaume Domenech kunde förneka det.

Därefter hotade Valencia flera gånger Atleticos försvar men utan resultat.

Valencia bröt nollan i den 24:e minuten när Goncalo Guedes inlägg i boxen plockades upp av Yunus Musah innan han sköt ett skott förbi Jan Oblak. 1-0 till gästerna.

Målet gjorde Valencia-spelarna ännu mer exalterade. De hotade Atletico två gånger i den 30:e minuten med sparkar utanför boxen av Carlos Soler och Hugo Guillamon, men kunde inte dubbla El Ches ledning.

sida 1 av 2 sidor Sidor: 12 i sin helhet