Sport Nyheter

Kuznetsovs mål räddade inte Washington i den första matchen utan Ovechkin

Ryssland (bbabo.net), - "Washington" i matchen i det ordinarie mästerskapet i NHL förlorade mot "Edmonton" - 3:5, trots målet från den ryske anfallaren Evgeny Kuznetsov.

För detta möte gick "Washington" för första gången på säsongen utan sin ledare Alexander Ovechkin. Spelaren testade positivt för coronaviruset, vilket har uteslutit honom på obestämd tid och kommer också att missa NHL All-Star Game.

Början av matchen var för "Washington" avskräckande. I den andra minuten öppnade Leon Draisaitl målskyttet, följt av att Evander Kane gjorde det andra målet, och i den sjätte minuten, efter ett skott av Conor McDavid, var ställningen redan 3-0 till Oilers fördel. Målvakten "Washington" Ilya Samsonov gav plats för Phoenix Copley.

"Washington" kunde blöta igenom ansträngningarna från Lars Eller, i den andra perioden reducerade Conor Shiri skillnaden till ett minimum, och i början av den tredje perioden kvitterade Evgeny Kuznetsov, vilket inte gjorde det svåraste kastet från styrelse.

"Edmonton" tog ledningen i den 56:e minuten efter att ha kastat Ryan Nugent-Hopkins, tre minuter senare satte han också slutresultatet.