Sport Nyheter

Ryssland lämnades utan medaljer i damhockey vid OS 2022

Det ryska ishockeylaget för damer förlorade mot Schweiz i kvartsfinalen i den olympiska turneringen vid spelen 2022, rapporterar en korrespondent på bbabo.net.

Matchen slutade med 2:4. I den andra perioden bytte rivalerna målskott och i den tredje perioden drog schweizarna ut en seger under mötets sista tre minuter.

Efter ställningen 2:2 gjorde Alina Muller en dubbel och ledde sitt lag till nästa omgång. Ett av ryssarnas mål avbröts i den tredje perioden.

Tidigare har Kanada och USA nått semifinal, och den sista utmanaren till medaljerna kommer att avgöras i matchen mellan Finland och Japan.