Sport Nyheter

Guberniev kallade orsaken till den förlorade medaljen av ryssarna i sprinten vid OS

Misslyckat skytte hindrade den ryska skidskytten Kristina Reztsova från att vinna en medalj i 7,5 km sprintlopp vid OS i Peking. Detta tillkännagavs för RBC Sportkommentatorn och showman Dmitry Guberniev.

"Reztsova är smart. Det var klart att han skulle slåss. Tredje draget. Endast missar hindrade henne från att ta en garanterad medalj. Kan vinna jakten. Bara detta kommer inte att ta bort frågor till alla andra som inte presterat på bästa sätt. Stort tack till mina vänner från RBU (Russian Biathlon Union. - RBC) för att hon inte tränade med resten av laget, säger Guberniev.

Spelens mästare utsåg den ryska kvinnan kapabel att vinna sprintguld i OS 2022. Den norska skidskytten Marte Olsbu-Røiseland vann sprintloppet vid OS. Reztsova med två missar tappade 1 minut och 5 sekunder mot norskan och tog en sjätte plats.