Sport Nyheter

Liga 1: Lämnad bakom, Persik erövrar PSSL Liga 1: Mot PSIS, Persebaya har bara 15 spelare Covid-19, PSM mot Persib matchen uppskjuten

Gianyar, - Trots att han lämnats på efterkälken lyckades Persik Kediri slå PSS Sleman med 3-2 i matchvecka 22 i Liga 1 2021/2022 på Captain I Wayan Dipta Stadium, Gianyar, Bali, onsdag (2022-2-2).

I första halvlek gick PSS direkt till ett anfall mot Persikförsvaret så att de kunde öppna ett målövertag i den 28:e minuten.

Målet skapades av Kim Jeffrey Kurniawan som utnyttjade ett inlägg från en hörna trots att han misslyckats i sin första spark. Kim ville inte slösa bort sin andra chans med ett lågt skott som Persiks målvakt Fajar Setya Jaya inte kunde stoppa.

Genom att släppa in ett mål maximerade Persik omedelbart sin styrka för att få tillbaka ett mål, och hade en chans att få några chanser trots att de misslyckades.