Sport Nyheter

Panarins tre poäng och Shesterkins försvar hjälpte Rangers att besegra Florida.

Ryssland (bbabo.net), - New York Rangers ryske forwarden Artemi Panarin gjorde det matchvinnande målet och assisterade två gånger mot Florida för att bli den fjärde odraftade spelaren i historien att göra över 50 poäng under de första sju säsongerna i NHL .

Redan i debuten av mötet tog "Rangers" ledningen efter ett korrekt kast av Miki Zibanejad. Men "Florida" kunde fortfarande ta igen innan paus. Anthony DuClair lyckades spela ut den ryske målvakten Igor Shesterkin.

Efter paus tog Sam Rinehart Florida ledningen, men Alexis Lafrenier och Chris Kreider kunde vända utvecklingen av mötet. Under de sista 20 minuterna gjorde Kreider en ställning och tog förstaplatsen i listan över prickskyttar, och Artemy Panarin, som tidigare gjort två assist, satte punkt för matchen - 5:2.

Rangers målvakt Igor Shesterkin räddade 34 av 36 skott.

Panarin, som gjorde tre poäng, har nått märket på 52 poäng den här säsongen. På grund av hans 13 mål och 39 assist.

Panarin blev bara den fjärde odraftade spelaren i NHL:s historia att göra över 50 poäng på sju raka säsonger i ligan. Rekordet tillhör Wayne Gretzky, som slog detta märke 15 gånger i rad.