Sport Nyheter

Ovechkin satte ett personligt antirekord för säsongen

"Washington" i matchen i grundserien i National Hockey League (NHL) vann på gästisen "Pittsburgh". Mötet slutade med ställningen 4:3 på övertid.

Nick Dowd (6 minuter), Daniel Sprong (40 minuter) gjorde mål för Moskva-laget och försvararen Dmitry Orlov gjorde två mål, inklusive ryssens segermål på övertid (17 minuter och 65 minuter).

Hockeyspelaren "Washington" pratade om dålig vana Ovechkin Hockey Den ryske forwarden Evgeny Kuznetsov fick en poäng i mötet och gav en assist till Orlovs andra puck. Målvakten Ilya Samsonov ersatte tjecken Vitek Vanechek vid porten i den första perioden och räddade 24 skott.

Som en del av gästerna gjordes det andra målet av Evgeni Malkin, som nyligen återvände till isen efter en skada.

Alexander Ovechkin utökade sin mållösa rad i NHL-matcher till fyra möten (Vegas, San Jose, Dallas och Pittsburgh). För första gången den här säsongen misslyckades anfallaren att göra mål på fyra matcher i rad. Den här säsongen är 36-årige Ovechkin femma i listan över målskyttar med 58 poäng (29 mål och 29 assist). Ovechkin gjorde 759 mål i NHL grundserien, det fjärde flest i ligans historia.

Washington har efter 46 matcher 59 poäng och ligger på sjunde plats i Eastern Conference-tabellen. Laget spelar nästa match på lördag kväll på bortaplan mot Edmonton.