Sport Nyheter

Danilo räddar Juventus från nederlag i Atalanta

Bergamo, - Målet som Danilo gjorde i slutet av matchen fick Juventus att undvika förlust mot Atalanta, i Serie A-fortsättningen på Gewiss Stadium, söndag (2022-13-2) eller tidig måndag WIB.

Atalanta tog ledningen genom Ruslan Malinovskys spektakulära skott i den 76:e minuten, men Danilos nick i andra halvleks övertid räddade Juventus från förlust. Matchen slutade oavgjort 1-1.

Detta resultat håller Juventus på fjärde plats i tabellen med 46 poäng, medan Atalanta är femma med 44 poäng.

Det har bara gått tre minuter sedan Juventus fick sin första chans av Dusan Vlahovic. Den serbiske anfallarens skott gick i hörnet, men Marco Sportiello kunde stoppa det bra.

Juventus kontrollerade spelet i första halvlek. I den 14:e minuten skapade Paulo Dybala en chans efter att ha arbetat med Weston McKennie. Tyvärr har hans ansträngningar fortfarande inte gett något mål.