Sport Nyheter

Evertons första seger under Lampard

Jakarta, - Everton säkrade sin första seger i Premier League under tränaren Frank Lampard när de slog Leeds United med 3-0 i den 25:e veckan av Premier League på Goodison Park Stadium, Liverpool, lördag (2022-12-2).

Lampard har hanterat Everton sedan slutet av januari 2022. Den första matchen i Premier League slutade med förlust när man mötte Newcastle United med 1-3, den 9 februari.

Seamus Coleman och Michael Keane gjorde tre av Evertons segermål i första halvlek, innan de stängdes av den unge spelaren Anthony Gordon i andra halvlek.

Denna seger håller Everton på 16:e plats i Premier League med 22 poäng på 22 matcher, endast en poäng före Leeds United som ligger på 15:e plats.

I den här matchen kunde Everton ta en snabb ledning i den 10:e minuten genom Seamus Coleman efter att ha vunnit duellen med Matheusz Klich och nickat in bollen i Illan Mesliers mål som gjorde 1-0.

Everton återtog sin ledning i den 23:e minuten efter att försvararen Michael Keane nickade hem Anthony Gordons inlägg och gjorde 2-0.