Sport Nyheter

Manchester United lyckas inte slå Southampton på Old Trafford

Manchester, - Segern lyckades återigen inte vinnas av Manchester United (MU). När MU spelade på Old Trafford fick MU nöja sig med oavgjort 1-1 i Premier League, lördag (2022-12-2) natt WIB.

Hade tagit ledningen genom Jadon Sanchos mål misslyckades MU att försvara efter att Che Adams mål bröts in. Det är tredje gången i rad som United inte lyckas vinna. Efter att ha blivit utslagen av Middlesbrough i FA-cupen matchades United av Burnley.

Trots att han spelade på bästa sätt, kämpade Manchester United för att hitta sitt bästa spel.

Sedan de tidiga minuterna mötte MU, som var sen, omedelbart press. Det första hotet kom från Southampton när Che Adams skott var för högt i den 6:e minuten.En minut senare svarade MU genom Cristiano Ronaldos spark efter att ha fått en passning från Sancho som fortfarande blockerades i den 7:e minuten.

Två minuter senare var det Sanchos tur att målvakten fortfarande kunde rädda. MU:s dödläge bröts i den 21:a minuten när Marcus Rashfords assist avslutades snyggt av Sancho. MU vann med 1-0.

Sex minuter senare dubblade Paul Pogba nästan ledningen när hans skott räddades av målvakten. Southampton som är kvar ökar pressen på MU-försvaret. Ett antal experiment genomfördes inklusive Romain Perrauds spark i den 43:e minuten som ändå räddades av målvakten David de Gea.

Fram till halvtid vann MU med 1-0.

MU tillbaka sent i värmen i början av andra halvlek. Bara tre minuter av matchen släppte MU-målet in. Che Adams skott med höger fot från vänster sida av straffområdet ligger inbäddat i det nedre vänstra hörnet av MU-målet.

Oavgjort resultat gör spelet ännu mer intressant. United försökte svara när Harry Maguire hade en chans. Tyvärr kunde hans högerfotsspark efter att ha mottagit Ronaldos bete fortfarande räddas av Southamptons målvakt i den 57:e minuten.MU försökte attackera motståndarens försvar.

Två möjligheter erhölls genom Ronaldo och Diogo Dalot men målvakten Forster lyckades ändå säkra den. Trots att MU fortsatte att pressa Southamptons försvar misslyckades MU att lägga till ett mål.

1-1-ställningen höll i sig tills matchen var slut.