Sport Nyheter

Kairat förlorade stort mot Kiev Dynamo

Almaty "Kairat" besegrades i en vänskapsmatch med Kiev "Dynamo", rapporterar bbabo.net-korrespondent.

Matchen slutade med 0:4. I första halvlek gjorde Damir Kasabulat självmål medan Alexander Sirota, Viktor Tsygankov och Vladislav Kulach gjorde mål i andra halvlek.

"Kairat" startade mötet i följande sammansättning: Ustimenko (målvakt), Astanov, Buranchiev, Banyak, Kasabulat, Guralski, Krachkovsky, Seidakhmet, Alykulov, Usenov och Shvyrev.

I en parallell match förlorade "Aktobe" mot ryssen "Tom". Segermålet gjordes i andra halvlek.

Aktobes startuppställning: Pokatilov (målvakt), Kybyray, Rafael, Sheena, Adukor, Zhulpa, Kenesov, Logvinenko, Malyarov, Temirkhan och Shomko.

Tidigare blev deltagarna i Super Cup i Kazakstan, där "Kairat" och "Tobol" kommer att spela, kända. Det finns information om matchstart i KPL-2022.