Sport Nyheter

Nikita Gusev: Jag kan spela bättre

Ryssland (bbabo.net), - Det ryska laget besegrade Danmark - 3:1 och gick vidare till semifinal i den olympiska hockeyturneringen i Peking. Nikita Gusev deltog i två mål för vårt lag. Efter matchen sammanfattade han det.

Nikita Gusev: Ett sådant lite nervöst spel. Som att första perioden började väldigt bra. De lät dem inte skapa chanser, men det är sant, de kunde inte göra mål själva. Sedan släppte de in det här målet. Det knäckte oss lite. Men sedan återgick de till sitt spel, och för varje period agerade de bättre och bättre.

I den första perioden var skottförhållandet 18-1...

Nikita Gusev: Det är hela problemet. Vi spelade bra men kunde inte göra mål. Och det måste ha tyngt oss.

Trodde du inte att vi kunde missa segern?

Nikita Gusev: Nej, jag har inte sådana tankar.

Du har redan fem assist på två matcher. Hittade ditt spel

Nikita Gusev: Jag kan göra det bättre, jag säger det här. Huvudsaken är att laget vinner, vi går vidare.

Vad kan du säga om ditt avsågade hagelgevär, varefter danskarna flydde in i den farligaste motattacken?

Nikita Gusev: Gav mig lite intriger.