Sport Nyheter

Liverpool slog Inter och Bayern drog ut oavgjort i 1/8-finalen av Champions League i den 90:e minuten

Engelska "Liverpool" besegrade italienska "Inter" i den första delen av 1/8-finalen i Champions League, rapporterar bbabo.net.

Mötet mellan lagen hölls på Giuseppe Meazza-stadion i Milano och slutade med en poäng på 2:0. Roberto Firmino gav Liverpool ledningen i den 75:e minuten och Mohamed Salah fördubblade lagets ledning åtta minuter senare.

I en parallell match gjorde "Red Bull Salzburg" oavgjort hemma mot Bayern München - 1:1. Värdarna var de första att öppna poängen i matchen - i den 21:a minuten blev Chikvubuike Adamu utvisad. Gästerna lämnade nederlaget i den 90:e minuten genom insatser från Kingsley Coman.

City krossade Sporting, Messi missade Real Madrid från straffpunkten och Mbappe gav PSG seger i 1/8-finalen av Champions League

Returmatcherna kommer att äga rum den 9 mars i Liverpool respektive Bayern.