Sport Nyheter

Efter den första perioden, poängen i matchen Ryssland

Ryssland (bbabo.net) – Dessa minuter i Peking avslutade den första perioden i semifinalmatchen i den olympiska hockeyturneringen mellan Ryssland och Sverige. Ställningen är för närvarande oavgjort - 0:0.

Under de inledande 20 minuterna skapade inte lagen ett stort antal chanser vid andras grindar. I allmänhet var spelet jämnt, vilket framgår av statistiken över skott på mål - 12:11 till skandinavernas fördel. Samtidigt var ryssarna i detta intervall två gånger i minoritet efter avlägsnandet av Andrei Chibisov och Vladimir Tkachev.

Minns att vinnaren av matchen mellan ryssarna och svenskarna i finalen möter Finland, som slog Slovakien med en poäng på 2:0 i sin semifinal. Turneringens avgörande match är planerad till söndag, och dagen innan blir det duell om bronsmedaljer.