Sport Nyheter

Hakim Ziyech bekräftar Chelseas seger i slutet av de fyra sista hoppmatcherna, Arsenal slår Brentford 2-1 kvar, Liverpool slår Norwich 3-1

London, - Hakim Ziyech levererade Chelseas seger över Crystal Palace i Premier League på lördagen (2022-19-2) natt WIB. Det enda målet som Ziyech gjorde i slutet av matchen säkrade Chelseas 1-0-seger.

Denna seger håller Chelsea på tredje plats med 50 poäng på 25 matcher. Detta var Chelseas femte raka vinst i alla tävlingar, inklusive två i klubb-VM.

Det är inte lätt för Chelsea att slå värdarna. Under den första halvleken verkade Chelsea misslyckas med att hitta spelformen. Förlorade i bollinnehavet (36%) gjorde Chelsea fyra försök, varav två mot Palace.

Värdarna verkade så självsäkra i första halvlek. Det första hotet mot Chelseas mål kom när Michael Olises skott inte träffade målet i den 7:e minuten. Fyra minuter senare svarade Chelea med en chans för Antonio Rudiger som tog ett skott med högerfot utanför straffområdet, tyvärr räddades hans skott av målvakten.

I den 21:a minuten misslyckades N'Golo Kante med att maximera Malang Sarrs genomspel efter att hans skott räddats av målvakten. Palace är inte heller utan kamp. Flera gånger kunde värden besvära Chelsea-försvaret. Det blev dock inga mål i första halvlek.