Sport Nyheter

Liga 1: En jordskredsseger över Persipura, Bali United till toppen av tabellen

Denpasar, - Bali United tog sig till toppen av League 1-tabellen efter en jordskredsseger över Persipura Jayapura, 4-1, torsdag (2022-24-24) kväll på I Gusti Ngurah Rai Stadium, Denpasar, Bali.

Värdarna gjorde fyra mål av olika spelare. Stefano Cugurras trupper bröt sig in i lagets mål från Papua genom handlingar av Ilija Spasojevic i den 42:a minuten, Willian Pacheco (49), Stefano Lilipaly (54) och Eber Bessa (78). Under tiden kunde Persipura bara minimera eftersläpningen genom Elisa Basna, två minuter innan matchen var över.

Denna seger gjorde att Bali United vann 57 poäng och flyttade Arema FC från toppen av tabellen. Nu ligger Bali United två poäng före klubben från östra Java.

Samtidigt för Persipura fick den här 14:e förlusten att de sjönk till 16:e eller trea från botten av tabellställningen med bara 22 poäng på 26 matcher de har spelat.

Bali Uniteds tränare, Stefano Cugurra, inledde matchen med att placera Ilija Spasojevic som ensam anfallare, med stöd av trion Stefano Lilipaly, Eber Bessa, Privat Mbarga bakom sig.