Sport Nyheter

Reinier de Ridder försvarar framgångsrikt världsmästartiteln Lewis Hamilton snabbast på testavslutningsdagen i Barcelona15 Breadfruit Rhino-spelare utsatta för Covid-19, match mot BNI uppskjuten

Singapore, - En världsmästare i mellanvikt och lätt tungvikt Reinier de Ridder försvarade framgångsrikt sitt mellanviktsbälte med en dominerande seger över en världsmästare i weltervikt Kiamrian Abbasov. De Ridder vann segern i One Championship-matchen med titeln One: Full Circle på Singapore Indoor Stadium, fredag ​​(2022-25-2).

I den första omgången slösade De Ridder ingen tid på att föra kampen till mattan med sin signaturnedtagning. Den holländska superstjärnan gick snabbt över till sidokontroll och etablerade sin dominans med ett jämnt mark-och-pund-flöde.

I den andra omgången återvände De Ridder lätt till mattan och avslutade nästan kampen med en arm-triangel choke i slutet av omgången. Abbasov försökte sitt bästa för att hindra De Ridder från att flytta fram sin position, men till slut var mellanviktskungen ostoppbar.

De Ridder fortsatte att arbeta hårt för att avsluta den tredje omgången med en huvud-och-arm-choke för att tvinga fram ett tryck på 0:57 sekunder. Med vinsten förblir den nederländska superstjärnan obesegrad som professionell fighter och han har också rätt att ta hem en 50 000 USD bonus för sina insatser.

I den huvudsakliga supportmatchen försvarade Roman Kryklia framgångsrikt sin enda lätt tungvikts kickboxningsvärldstitel genom att besegra Murat Aygun i första omgången. Aygun pressade världsmästarna att försvara tidigt, men Kryklia visade en formidabel kontring, som förde sin motståndare till duken med ett perfekt högerhänt slag mot tinningen.

Trots att han överlevde den obligatoriska åttaräkningen var Aygun i ett skakigt tillstånd och Kryklia gick snabbt för att avsluta kampen. För sin imponerande prestation fick Kryklia en bonus på 50 000 US$.

Fjärderankade mixed martial arts bantamviktsutmanaren Fabricio Andrade fortsatte sin vinstsvit när han stoppade den stigande stjärnkompisen Jeremy Pacatiw i första omgången med ett välplacerat knäslag i mittsektionen. Pacatiw var tidigt effektiv med sitt wushu, men Andrade satte återigen ett precist och kraftfullt anfall för att göra KO-segern.

Huvudduellresultat

MMA - Mellanvikt: Reinier de Ridder besegrar Kiamrian Abbasov via submission (head-and-arm choke) på 0:57 sekunder av omgång tre

Kickboxning - Lätt tungvikt: Roman Kryklia besegrar Murat Aygun med KO vid 2:32 minuter av första omgången

MMA - Catchweight (95,0 KG): Vitaly Bigdash slog Aung La N Sang enhälligt

Kickboxning - Fjädervikt: Tayfun Ozcan slog Enriko Kehl genom enhälligt beslut

Kickboxning - Tungvikt: Guto Inocente besegrar Bruno Susano med TKO vid 2:22 minuter av den andra omgången

MMA - Bantamvikt: Fabricio Andrade slår Jeremy Pacatiw med KO vid 1:37 minut av första omgången

Resultat av öppningsduell

MMA - Catchweight (87.30 KG): Zebaztian Kadestam besegrar Valmir da Silva med KO vid 1:26 minut av första omgången

Muay Thai - Bantamvikt: Vladimir Kuzmin slog Chris Shaw enhälligt

Muay Thai - Catchweight (58,0 KG): Smilla Sundell slog Diandra Martin via TKO vid 1:35 minut av omgång tre

MMA - Mellanvikt: Daniyal Zainalov slog Yuri Simoes genom separat domslut

Kickboxning - Flugvikt: Daniel Puertas slog Jiduo Yibu genom separat beslut

MMA - Lättvikt: Drex Zamboanga slår Rahul Raju med knockout vid 1:05 av den första omgången