Sport Nyheter

När han förlorade mot City, irriterade Lampard att Everton inte fick någon straff

Jakarta, - Everton-tränaren Frank Lampard var irriterad över att han inte fick en straff när hans lag förlorade med 0-1 mot Manchester City i Premier League-matchen, söndagen (2022-27-27) tidigt på morgonen WIB.

Minuter efter att Phil Foden förde City i ledningen i den 82:a minuten på Goodison Park, trodde Everton att City-mittfältaren Rodri hade använt sin hand för att kontrollera bollen i sitt eget straffområde.

Domaren Paul Tierney dömde ingen straff och efter att ha kollat ​​via VAR räddades City ett hårt slag mot sina titelambitioner.

Everton försvarar sig mot Citys angrepp. De är nu bara en poäng över nedflyttningsstrecket med 22 poäng på 24 ligamatcher vilket är deras lägsta poängsamling under denna period sedan säsongen 1929-1930.

"Jag är lugn, jag skriker inte och tjatar på honom. Jag undrar om det var offside men jag har fått höra att det inte var offside", sa Lampard.

"När man tittar på VAR, tog de två minuter att titta på det och trodde att de inte gav någon straff, men bollen träffade hennes arm, i ett onaturligt läge. Jag har en treårig dotter hemma som säger att det är en straff", sa den tidigare Chelsea-tränaren.

Premier League förklarade beslutet med att bollen inte träffade Rodri under armlinjen eller den röda zonen.