Sport Nyheter

Chelsea och Villarreal är de sista kvartsfinalisterna i Champions League

I fotbollens Champions League har de två senaste kvartsfinalisterna fastställts, rapporterar korrespondenten för bbabo.net. Chelsea och Villarreal passerade framgångsrikt åttondelsfinalen.

Den engelska klubben i Frankrike spelade den andra matchen mot Lille och vann med 2-1.

Burak Yilmaz gav värdarna ledningen med en straff i den 38:e minuten. Men redan i den tid lagt till första halvlek kvitterade Christian Pulisic. Och i den 71:a minuten satte Cesar Azpilicueta punkt för mötet.

Chelsea gick självsäkert vidare, eftersom de i första matchen var starkare (2:0).

"Villarreal" i Italien vann en seger över "Juventus" med en poäng på 3:0. Det första mötet mellan lagen i 1/8:e i Spanien slutade oavgjort 1:1. I returmatchen brann nollor på resultattavlan länge, vilket ledde till nästa omgång av "Gamla Signora".

Men redan till slut kunde ”Villarreal” vända matchen och hämta en biljett till 1/4:e. Först, i den 78:e minuten, gjorde Gerard Moreno en straff, sedan i den 85:e minuten gjorde Pau Torres mål, och på stopptid avslutade han sin motståndare Arno Danzhuma.

Kom ihåg att tidigare 1/8:e etappen passerades av Real Madrid, Manchester City, Bayern München, Liverpool, Atlético Madrid och Benfica. Lottningen till kvartsfinalerna i Champions League sker den 18 mars.