Double Zabolotny bezorgde CSKA overwinning op Viborg

Rusland (bbabo.net), - CSKA, dat zijn collectie uitgeeft in het Spaanse Campoamor, won woensdag de Deense "Viborg" met 3:2 in een controlewedstrijd.

Al in de zesde minuut van de ontmoeting leidde Anton Zabolotny het legerteam vooruit. Maar "Viborg" na de exacte impact van Tobias Beck herstelde de gelijkheid op de lange termijn. Op de 15e minuut van de ontmoeting namen de Moskovieten opnieuw de leiding. Nieuwkomer Jesus Medina maakte zijn eerste doelpunt voor de Russische club. Het legerteam ging naar de pauze en leidde met een score van 3:1. Zabolotny scoorde voor de tweede keer in de wedstrijd.

De tweede helft was niet zo rooskleurig. Het enige doelpunt werd gescoord door Viborg-spelers en Younes Bakiz werd de auteur.

Op 5 februari speelt CSKA met een andere vertegenwoordiger van het Deense kampioenschap - Nordsjaelland.