Liga 1: linksachter, Persik verovert PSSL Liga 1: tegen PSIS heeft Persebaya slechts 15 spelers Covid-19, wedstrijd PSM vs Persib uitgesteld

Gianyar, - Ondanks dat hij achterbleef, wist Persik Kediri PSS Sleman met 3-2 te verslaan in de wedstrijdweek 22 van Liga 1 2021/2022 in het Captain I Wayan Dipta Stadium, Gianyar, Bali, woensdag (2/2/2022).

In de eerste helft lanceerde PSS direct een aanval op de Persik-defensie waardoor ze in de 28e minuut een doelpunt konden maken.

Het doelpunt werd gemaakt door Kim Jeffrey Kurniawan die profiteerde van een voorzet uit een corner, ook al faalde hij in zijn eerste trap. Kim wilde zijn tweede kans niet verspelen met een laag schot dat Persik-doelman Fajar Setya Jaya niet kon stoppen.

Persik kreeg één doelpunt tegen en maximaliseerde onmiddellijk hun kracht om een ​​doelpunt terug te krijgen, en had een kans om een ​​paar kansen te krijgen, ook al faalden ze.