Nyheter

Bolsjunov: Om vi ​​sprang ytterligare 15 kilometer med en skridsko skulle vi komma ikapp Niskanen

Den ryske skidåkaren Alexander Bolsjunov berättade för reportrar om loppet av herrarnas 15 km-lopp med en klassisk start vid de olympiska spelen 2022.

Minns att Bolshunov kom tvåa, finländaren Iivo Niskanen var på första plats och Johannes Klebo stängde topp tre.

Enligt den ryske idrottaren gick loppet inte enligt plan.

”Jag skulle vara 110 % nöjd om jag lyckades bli den första. Allt gick inte enligt planerna. Andra varvet gick jag hårdare, det påverkades av höjden svåra banan. Om vi ​​sprungit ytterligare 15 km med en skridsko, tror jag skulle ha kommit ikapp Iivo, säger Bolshunov till Championship-publikationen.

Kom ihåg att efter dagens skidlopp för män uppdaterade ryska Alexander Bolshunov rekordet för antalet olympiska medaljer i den ryska sportens historia.