Sport Nyheter

Ronaldo har inte gjort mål på sex matcher i rad för första gången på 13 år

Manchester United spelade oavgjort 1-1 mot Southampton i hemmamatchen i den 25:e omgången av Premier League.

Värdarna har ett mål på grund av Jadon Sancho (21:a minuten). Som en del av gästerna gjorde Che Adams (48).

Manchester Uniteds ledare Cristiano Ronaldo, som spelade hela 90 minuter, misslyckades med att göra mål för sjätte matchen i rad. Senast detta hände portugisen var i början av 2009.

Ronaldo har inte gjort mål i årets fem första matcher för första gången på 13 säsonger. Fotboll Manchester United är femma i tabellställningen med 40 poäng på 24 matcher. Southampton ligger på 10:e plats med 29 poäng på 24 matcher.

I nästa match tar Manchester United emot Brighton den 15 februari, Southampton spelar hemma mot Everton den 19 februari.

Senare på lördag spelar serieledaren Manchester City sin match i den 25:e omgången – borta mot Norwich. På Fonbet kan du satsa på Manchester Citys seger med en koefficient på 1,18, på ett handicap på minus 1,5 - 1,58, på totalt över 3,5 - 1,65.