Samhälle Nyheter

Azerbajdzjansk konståkare avslutade sin prestation vid OS i Peking på 15:e plats

Azerbajdzjan (bbabo.net), - BAKU - Azerbajdzjanska konståkaren Yekaterina Ryabova har fullbordat sin prestation i kvinnornas gratisprogram vid de 24:e vinter-OS i Peking.

Enligt bbabo.net slutade hon på 15:e plats med 118,15 poäng.

Den 15 februari placerade sig Ryabova på 16:e plats i det korta programmet med en poäng på 61,82 poäng.

Idrottaren, som efter resultaten av två prestationer fick 179,97 poäng, fullbordade sin prestation i OS på 15:e plats.

Den ryska konståkaren Anna Shcherbakova blev olympisk mästare i det individuella konståkningsprogrammet, den ryska idrottaren Alexandra Trusova vann silvret och japanen Kaori Sakamoto vann brons.

Minns att den azerbajdzjanske konståkaren Vladimir Litvintsev blev 18:a i två tävlingsprogram.

De olympiska vinterspelen i Kina kommer att pågå till den 20 februari.